LOTERIA ROMÂNĂ A DAT ŢEAPĂ DE REVELION, JUCĂTORII AMENINŢĂ CU PROCESE!

99

Afişul prin care anunţau trageri duble

Afişul prin care anunţau trageri duble

# Loteria Română, acuzată de înşelăciune

# O parte din jucători au făcut reclamaţii la Protecţia Consumatorilor şi vor merge până în instanţele judecătoreşti!

Loteria Română a anunţat extrageri duble pentru jocurile organizate în seara de Anul Nou, dar a fost doar o singură tragere pentru fiecare joc. Acest fapt a generat o adevărată revoltă în rândul jucătorilor care acuză agenţia de înşelăciune.

Loteria Română a emis un comunicat ieri seară prin care încearcă să explice cumva cele întâmplate, scuzându-se că „s-a produs o eroare de redactare” care a fost ulterior corectată.

Desigur, foarte puţini au fost jucătorii care au urmărit corectura şi, până la urmă, greşeala nu ţine loc de scuze şi trebuie să fie plătită cumva. Cum, vom vedea.

„Hotie pe fata! Asa mi s-a spus de la casa, extragere dubla! Nu mai joc!” – este doar unul dintre sutele de mesaje care defineşte starea oamenilor care se simt, pe bună dreptate, păcăliţi.

Vreţi un punct subiectiv de vedere? Nu mai jucaţi în viaţa vieţilor voastre la Loteria Română, ar fi un experiment dur, dar interesant dacă oamenii s-ar mobiliza şi s-ar abţine de la a cheltui banii pe jocuri de noroc.

Succes!

Citeşte şi

7 VICTIME ÎN ACCIDENT CU MICROBUZ LA BASCOV! Jandarmii ne păzesc buzunarele de Bobotează Program modificat la Registrul Auto din Argeş TÂNĂRĂ ÎN COMĂ DUPĂ ACCIDENT LA BRADU! Sute de poliţişti au acţionat în judeţ ISU ARGEŞ, peste 200 de INTERVENŢII în minivacanţa de Revelion Sub control judiciar pentru violenţă în familie PATRONUL UNEI FIRME DE DEZMEMBRĂRI ŞI-A „ARANJAT” LOGANUL Criminalul de la Slobozia, arestat preventiv