„Lupii” deschid Campionatul Național (Sport)

258

Inapoi la stirile din categorie Urmatoarea stire din aceasta categorie „Lupii” deschid Campionatul Național 31 Aug 2017, 11:07:00 Categ: Sport Autor: Bianca Dumitru Citit de 134 de ori

Descriere foto: Sursa: News BV 6 echipe s-au înscris în sezonul 2017-2018 al Campionatului Naţional de hochei, care începe pe 4 septembrie cu meciul dintre Corona Braşov și CSA Steaua Bucureşti.
Partidele se vor juca luni și marți, de la ora 18.30, la Patinoarul Olimpic din Brașov.
Cele 6 echipe înscrise vor juca Sezonul Regulat în sistem divizie fiecare cu fiecare, iar apoi, conform clasamentului, se vor califica în semifinale primele patru echipe, care vor juca în sistem play-off „cel mai bun din cinci meciuri”.
Echipele calificate în Finala Mare vor juca în sistem play-off „cel mai bun din şapte meciuri”, iar echipele învinse joacă în Finala Mică în sistem play-off „cel mai bun din cinci meciuri”, la fel cum vor juca și echipele clasate pe locurile cinci şi şase.
Biletele la meciul dintre Corona Wolves și Steaua au prețul de 15 lei și pot fi achiziționate de la casa de bilete a Patinoarului Olimpic, după ora 16.