Mădălina Ciubotaru a decis noul președinte al CA la Spitalului Județean

77

Ședința Consiliului Județean Neamț din 29 noiembrie a avut, pe lângă demisia Mădălinei Ciubotaru, și un alt moment interesant. Este vorba despre alegerea noului președinte al Consiliului de Administrație la Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

”Rana” provocată de extragerea lui Octavian Andrei Bărbuleț Tărăntuș din această funcție trebuia imediat pansată cu un nou președinte. Ionel Arsene pare să dea semnalul unei noi orientări în legătură cu spitalul, în condițiile în care, de data asta, nu a mai propus un om implicat în politic sau care să poată fi identificat cu el. Propunerea majorității PSD-ALDE a fost Veronica Vasiliu, director al Direcției Management din CJ Neamț, funcționar public, care este sub comanda președintelui, dar care poate fi oricând sacrificat fără implicații de imagine la nivel politic.

La vot a intrat și Valentin Stavarache, consilier PNL, ca propunere a partidului său și a celor din PMP. A câștigat Veronica Vasiliu, cu 17 voturi, inclusiv cu votul decisiv al Mădălinei Ciubotaru, care, dacă își anunța demisia înainte de ședință, ar fi putut bloca proiectul, în condițiile în care Stavarache a obținut 16 voturi.

În acest fel, înainte de a ajunge la Pro România, Mădălina Ciubotaru punctat decisiv pentru… Ionel Arsene și PSD. (V.B.)

FOTO: Facebook/ Mădălina Ciubotaru