Manelist în arest la domiciliu

269

Dani Chinezu şi locul accidentului

Aşa cum v-am informat într-o ediţie anterioară a ziarului nostru, Filofteia Vlad, de 87 de ani, din Cuca, a fost accidentată de un autoturism când ieşea de la biserică, al cărui şofer s-a făcut nevăzut. Dusă la spital, femeia, care suferise fracturi la şi lovituri la cap, a decedat după două ore. Poliţiştii au demarat căutările şi două zile mai târziu un tânăr însoţit de avocat s-a prezentat la post afirmând că ar fi acroşat uşor o femeie. Acesta este Ionuţ Daniel Teaşcă, de 27 de ani, din Bujoreni, Vâlcea, lăutar cunoscut dub numele de Dani Chinezu, care a fost dus la Judecătoria Piteşti cu propunerea de arestare preventivă.

Magistraţii au respins solicitarea procurorului şi au dispus dispus „luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data de 29.08.2017 şi până la data de 27.09.2017, inclusiv. (…) Impune inculpatului să nu părăsească imo­bilul unde locuieşte situat în municipiul Râmnicu Vâlcea fără încuviinţarea organului judiciar, să se prezinte în faţa organului de urmărire penală şi a judecătorului de drepturi şi libertăţi ori de câte ori este chemat, să nu să nu comunice cu membrii de familie ai persoanei vătămate, cu martorii ori cu experţii desemnaţi în cauză (…)”, se precizează în hotărâre . Tototată, judecătorul i-a atras atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, arestul la domiciliu poate fi înlocuit cu arestarea preventivă.

După ce, marţi, şi-a înmormântat mama, fiul victimei a declarat că nu crede în varianta manelistului, care a declarat că nu ar fi văzut victima, mai ales că, în momentul impactului, octogenara a spart parbrizul autoturismului, un Audi A4, cu capul. Omul zicea că şoferul ar fi trebuit să oprească, să sune la 112, nu să abandoneze victima pe şosea.

(Visited 5 times, 5 visits today)