Marcel Boloș și Sebastian Burduja, propuși de Nicolae Ciucă să preia Ministerele Investițiilor Europene și Digitalizării

112

Marcel Boloș și Sebastian Burduja ar urma să preia funcțiile de ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, respectiv de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării. Premierul Nicolae Ciucă i-a transmis luni, 2 mai, propunerile de nominalizare președintelui Klaus Iohannis.

Boloș a fost interimar la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, după demisia lui Dan Vâlceanu, înaintată în momentul în care Florin Cîțu a renunțat la funcția de președinte al PNL.

De profesie economist, Marcel Boloș a mai deținut funcția de ministru al Proiectelor Europene în guvernul Orban, între noiembrie 2019 și până în decembrie 2020.

În ianuarie 2022, Boloș a fost numit ministru al Cercetării și Digitalizării, după ce Florin Roman a fost nevoit să demisioneze din cauza scandalului de plagiat.

Sebastian Burduja, președintele PNL Sector 1, va prelua, astfel, funcția de ministru al Digitalizării de la Marcel Boloș.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Articolul Marcel Boloș și Sebastian Burduja, propuși de Nicolae Ciucă să preia Ministerele Investițiilor Europene și Digitalizării apare prima dată în Main News.

Source: New feed