Marcel Ciolacu: „Astăzi o să am o discuţie cu profesorul Alexandru Rafila, să îmi explice care este situaţia cu alegerile”

21

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că astăzi va avea un dialog cu Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, în care se va clarifica posibilitatea ca doctorul să candideze la alegerile parlamentare la Camera Deputaţilor din partea social-democraților.

Întrebat dacă Alexandru Rafila va deschide lista alegerilor parlamentare la Camera Deputaţilor din partea PSD, Marcel Ciolacu a spus: "Astăzi o să am o discuţie cu domnul Rafila. Va veni la partid și voi avea o discuţie cu domnul profesor Rafila".

"În primul rând, vreau şi eu să îmi explice un specialist mai bine care este situaţia, ca pe urmă să am şi o discuţie cât mai avizată cu ceilalţi colegi", a adăugat președintele social-democraților, conform Agerpres.

Preşedintele PSD a mai precizat că, la 4.000 de cazuri COVID-19 pe zi, nu crede că se impun alegeri parlamentare pe 6 decembrie.

Libertatea a scris pe 12 octombrie că, după ce în vară a fost ofertat de Pro România să candideze la Primăria Capitalei și a refuzat, Alexandru Rafila este dorit acum de PSD pentru un post de deputat de București. “Deocamdată, nu pot să infirm sau să confirm”, a declarat Rafila pentru Libertatea.