Marile scandaluri și controversele de pe listele pentru alegeri

256

Cu o săptămână înainte de începerea campaniei electorale, Libertatea face bilanțul scandalurilor care au măcinat partidele politice înainte să tragă linie și să depună listele pentru parlamentare.

Partidele nu au au avut timp de respiro în această toamnă, după bătălia de la alegerile locale. Urmează parlamentarele peste ceva mai mult de o lună, așa că în ultimele săptămâni în PSD, în PNL și în USR-PLUS a fost festival de scandaluri pe locurile eligibile pentru scrutinul din 6 decembrie.

Aflat în opoziție, PSD a fost nevoit să mai taie din pretențiile membrilor, pentru că nu va mai prinde la fel de multe fotolii în noul legislativ față de victoria uriașă de acum patru ani, deși mai nou, liderul formațiunii, Marcel Ciolacu e optimist și crede că social-democrații vor intra la guvernare. Până atunci, acesta a făcut curat în partid și i-a îndepărtat pe oamenii lui Liviu Dragnea.

Liberalii au avut, în schimb, de plătit datorii mai vechi față de cei din alte partide care l-au ajutat să dea jos Guvernul Dăncilă și să vină la putere.

Iar USR și PLUS au fost măcinate de nemulțumirile unor parlamentari cu notorietate care au fost scoși pe tușă, pe motiv că au lucrat mai mult pentru ei, decât pentru partid.

The post Marile scandaluri și controversele de pe listele pentru alegeri appeared first on ZiarMM.