Microbuzul KAMIKAZE din Mangalia, „plin ochi“ de călători!

113

Voi ce părere aveţi?

Microbuzul KAMIKAZE din Mangalia, „plin ochi“ de călători!

Sursa foto: Facebook/Mangalia – Comunitate Online

Sezonul estival atrage după sine un flux mare de turişti pe litoralul românesc. Plajele sunt arhipline, traficul rutier se desfăşoară de cele mai multe ori infernal din cauza numărului mare de autoturisme, iar microbuzele şi autobuzele sunt şi ele pline ochi de călători. În acest context, mangalioţii au sesizat cum un microbuz care tranzitează localitatea dă pe afară efectiv de plin ce este! Imaginea a fost făcută publică în mediul online iar reacţiile nu au întârziat să apară.

Fluxul mare de turişti sosiţi pe litoralul românesc a creat haos atât pe drumurile care face legătura cu sudul litoralului, cât şi în localităţi, mai ales odată cu minivacanţa de Ziua Marinei. Aşadar, în localitatea Mangalia numărul mare de călători a creat o imagine terifiantă. Un microbuz care tranzitează oraşul a fost plin până la refuz de călători, uşa maşinii rămânând deschisă din cauza numărului mare pe persoane. Disconfortul şi pericolul de accident este cu atât mai mare cu cât în minivacanţa de Ziua Marinei s-au înregistrat temperaturi de chiar peste 40 de grade celsius. Astfel, riscul de leşin în aceste cazuri este extrem de ridicat.

Un mangaliot a surprins imaginea zilei şi a publicat-o în mediul online. “Unde este Poliţia Locală sau Poliţia Rutieră? Este voie să se circule în acest mod, de ce nu sunt luate măsuri, câţi bani fără a se da bilete se fac ca să nu mai vorbim de ce se poate întampla în cazul unui accident!”, a declarat un mangaliot.

Alţii aplaudă ironic fapta spunând că fluxul de turişti aduce bani neimpozabili. “De ce să se ia măsuri? Se scot bani frumoşi şi neimpzabili”, a declarat unul dintre utilizatorii facebook.

Paula SOLOMON