Mihail Neamțu, internat în spital cu COVID-19: Te crezi invincibil și te trântește un virus de nu știi ce e cu tine

36

Mihail Neamțu a anunțat că a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2, printr-un mesaj transmis de Ziua Națională. Candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru un loc în Camera Deputaților este internat la spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, după ce starea sa de sănătate s-a agravat. 

După mai multe zile de stat în casă, Mihail Neamțu a decis să contacteze medicii, deoarece starea sa de sănătate se agravase, iar acum este internat la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara. Acesta trebuie să poarte constant o mască de oxigen.

A trebuit să sun la spital, fiindcă durerea mă făcea să mă clatin.(…) Simțeam că mă lovește în cap această durere teribilă de cap, datorată insuficienței pulmonare”, a precizat Mihail Neamțu, printr-un mesaj video transmis de Ziua Națională, pe Facebook.

Candidatul PMP pentru Camera Deputaților în Timiș a ținut să transmită și un mesaj celor care îl urmăresc, rugându-i să respecte regulile de protecție sanitară.

La mulți ani, nu mă așteptam să fac această transmisiune de pe un pat de spital. Sunt singur într-un salon și am spus să vă mulțumesc direct tuturor. La mulți ani România. Evitați masca asta(n.r. masca de oxigen ) E mult mai simplă și mai ieftină aia din textil. Bucurați-va de ce aveți, nu se știe niciodată.(…) Te crezi invincibil și te trântește un virusache de nu știi ce e cu tine”, este mesajul transmis de Mihail Neamțu.

Sursă foto: Facebook / Mihail Neamțu

Articolul Mihail Neamțu, internat în spital cu COVID-19: Te crezi invincibil și te trântește un virus de nu știi ce e cu tine apare prima dată în Main News.

Source: New feed