MINORE la SPITAL, după ACCIDENT COMIS de un PITEŞTEAN IMPRUNDENT!

79

Discuţii aprinse la faţa locului

Astăzi, în jurul orei 17:00, două autoturisme s-au tamponat frontal pe DN 65, la intrarea în comuna Bradu, aproape de Târgul Săptămânal. Două echipaje de poliție și o ambulanţă SMURD au intervenit la fața locului și au început investigaţiile.

În urma cercetărilor, poliţia a stabilit că şoferul autoturismului negru, un bărbat în vârstă de 48 de ani din Piteşti, nu a acordat prioritate la autoturismul gri. În urma impactului frontal, au fost rănite trei persoane, o tânără de 22 de ani din Piteşti şi două puştoaice în vârstă de 14, respectiv 15 ani care se aflau pe bancheta din spate a maşinii gri.

Dacă tânăra a suferit doar contuzii, fetele minore au suferit răni ceva mai severe, existând suspiciunea de fractură la membrele inferioare. Prin urmare, au fost transportate la spital pentru investigaţii.

Şoferul imprudent s-a ales cu dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Traficul a fost blocat pe una dintre benzile de circulaţie

Citeşte şi

LE-AU RUPT OASELE ÎN STAŢIA DE MAXI TAXI! ŞOFERIŢA ŞI-A BĂGAT SOACRA ÎN SPITAL! LA 83 de ANI, MOŞUL a CĂLCAT PEDALA ca în tinereţe. Şi A ACCIDENTAT DOI COPII! L-a lovit pe trecerea de pietoni şi şi-a continuat drumul IMPACT FRONTAL la BASCOV, după ce A ADORMIT la VOLAN! S-a reluat circulația pe A1! Doi copii loviţi de maşină într-o singură zi Grav accident la Moşoaia! Pietonul se zbate între viaţă şi moarte VIDEO – Accident pe strada Ion Minulescu. Cine este vinovat?