MINUNE! Comuna Tuzla, de interes ‘strategic’ pentru autorităţile din Dubai! Ani la rând, aleşii locali au fost chemaţi la ‘cursuri de formare’

55

MINUNE! Comuna Tuzla, de interes ‘strategic’ pentru autorităţile din Dubai! Ani la rând, aleşii locali au fost chemaţi la ‘cursuri de formare’

În urmă cu câteva zile, fostul primar al comunei Tuzla, Constantin Florin Micu, jubila: îl cercetează procurorii DNA pe actualul edil Reşit Taner! Chipurile, pentru o deplasare în Dubai, la aşa-zise „cursuri de formare”. Este hilar ce se petrece în localitatea Tuzla, fiind vorba despre un adevărat câmp de luptă între cei doi, cu acuzaţii din partea lui Micu, respectiv răspunsuri pe măsură, din partea lui Reşit. Cel mai probabil, ambii vor sfârşi prin a da cu subsemnatul în faţa procurorilor, în multe, foarte multe dosare.

Revenind la povestea cu Dubaiul, nu este ceva „inventat”, numai că însuşi Micu a fost cel care a împrăştiat „veştile”, pretinzând apoi că „da, a auzit şi el ceva”. Dar, ca să vezi! În mandatele sale la cârma primăriei, şi Micu a fost în Dubai, la cursuri de formare (vezi documente ataşate!).

Chiar de două ori, iar actualul edil al comunei, Reşit Taner, susţine că, de fapt, DNA verifică deplasările lui Constantin Micu! Adică... o adevărată telenovelă! Mai amintim că acelaşi Micu a fost acuzat că s-a deplasat la cursuri de formare în Europa fără a mai avea acest drept, iar cu ocazia unei alte deplasări ar fi fost „călcat” de hoţi în camera de hotel!

A.C.