Mircea Sandu şi Mitică Dragomir ar putea lua condamnări grele

517

Un procuror de la Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut miercuri judecătorilor de la Curtea de Apel București condamnarea fostul președinte al FRF, Mircea Sandu. Dar de asemenea și a fostului președinte al LPF, Dumitru Dragomir.

Toate drumurile duc la Corleone si Naşul

Este vorba despre pedepse maxime pentru abuz în serviciu și folosirea influenței ori autorității. Totul – în dosarul dezafilierii echipei Universitatea Craiova. Prima instanță, care a fost Tribunalul București, nu a realizat cât de mare este pericolul lăsării celor doi în libertate, susţine acum reprezentantul DNA.

Se impune ca Mircea Sandu și Dumitru Dragomir să fie condamnați la pedepse maxime pentru infracțiunile săvârșite: 14 ani, consideră DNA. Avocații acestora au cerut achitarea celor doi foşti oameni de sport. Aceştia susțin că reproșul care li se aduce, că au votat greșit, este un precedent periculos.

Mircea Sandu? Corleone? Nici gur-a flori nu le-a mirosit

Membrii Comitetului au declarat la audieri că au votat potrivit propriei convingeri. Ei susţin că Dumitru Dragomir nu a exercitat vreo influență asupra lor. De asemenea, că nu a fost identificată persoana care ar fi obținut un folos în urma acelui vot. Parchetul nu spune cine ar fi obținut acel folos necuvenit. Noi nu știm cine este persoana pentru care s-ar fi exercitat acea influență.

, a spus avocatul lui Dumitru Dragomir, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal. La proces au fost prezenți Adrian Mititelu și zeci de suporteri ai echipei Universitatea Craiova. Mircea Sandu, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, și Dumitru Dragomir au fost condamnați de Tribunalul București, în iunie 2016, la câte trei ani de închisoare cu suspendare.

Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost obligați să plătească în solidar cu FRF și LPF despăgubiri. Aceasta către SC Fotbal Club Universitatea Craiova SA, în valoare de 1.084.592.000 de lei (aproximativ 240 de milioane de euro).

Postari Similare Craiova Minima a ajuns în Liga a III-a cam ca Fiorentina si Napoli parcursul echipei lui Mititelu seamănă izbitor cu cel al Fiorentinei de la începutul anilor 2000 Becali s-a trezit cu sechestru ANAF pe jucatorii Timisoarei Becali a afirmat că nu a respectat Codul Fiscal când a plătit suma de transfer Cum ii “scoate” FRF pe Iancu, Padureanu si Mititelu Surse demne de crezare au dezvaluit ca “greii” federali pregatesc salvarea Timisoarei si, bineinteles, a Revista presei. Basescu da cu parul in CT Popescu ~Base da in CT Popescu~Mircea Iorgulescu turnator~Scandalul "Mita la Vama" – latul se strange-n jurul De ce nu îl iert pe Păunescu (Cristian Campeanu pentru Romania libera) Şi totuşi, e o problema! Problema e că Cenaclul Flacăra nu era o formă de Armaghedon de campanie, armaghedonase & Co. Pe fondul creat de scandalul Ciuvică, imaginaţia combatanţilor din Opoziţie sau mass-media s-a dovedit a Adrian Mititelu cumpara “Cotidianul”. Ion Ratiu se rasuceste in mormant Asa cum arata Tiberiu Lovin, Adrian Mititelu ar fi facut oferta de cumparare pentru "Cotidianul". Ce (ne-)a mai ramas din Nationala de fotbal? Au trecut 17 ani de cand, exact in acest moment al anului, nationala de fotbal Dragomir confirma tratativele cu Sport Klub Dumitru Dragomir a declarat că propunerea Sport Klub de a transmite meciurile din Liga I Bulina Rosie. Adica Evenimentul zilei. 19 ani dupa Schimband vreo 15 redactii, nicaieri nu m-am mai simtit la fel de bine, in nici