Mircea Sandu, urmărit penal de DIICOT pentru spălare de bani

621

Procurorii DIICOT îl urmăresc penal pe Mircea Sandu pentru delapidare. Există suspiciunea rezonabilă că în 2009 – 2010 fostul preşedinte FRF a constituit un grup infracţional.

Mircea Sandu şi Mitică Dragomir ar putea lua condamnări grele

Aceasta alături de suspecţii Petculescu Bogdan, Tetelman Ziv- Asher şi Tetelman Puiu,. Scopul a fost însuşirea din patrimoniul FRF a 740.000 de euro.

Comunicatul DIICOT: Mircea Sandu, circuit fictiv de contracte de antrepriză

“Procurorii DIICOT au dispus efectuarea urmăririi penale față de suspecții:

Petculescu Bogdan, Sandu Mircea, Tetelman Ziv- Asher şi Tetelman Puiu.

Aceasta pentru constituirea unui grup infracţional organizat, delapidare şi spălare de bani. Există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2009-2010, suspectul Sandu Mircea a iniţiat şi constituit, împreună cu suspecţii Petculescu Bogdan, Tetelman Ziv- Asher şi Tetelman Puiu, un grup infracţional organizat, care a avut ca scop însuşirea din patrimoniul Federaţiei Române de Fotbal a sumei de 740.000 euro, provenită din încheierea unui contract de execuţie lucrări având ca obiect construcţia unui centru de fotbal pe raza localităţii Buftea, judeţul Ilfov.”

Mircea Sandu, bani indirect pentru fică-sa, Raluca, prin amantul acesteia

Comentariu Starea Presei: Ziv Tetelman este iubitul Ralucăi Sandu, fostă mare jucătoare de tenis de top WTA. Fiica lui tata. Pentru ea a deturnat banii tatăl, iubire de tată, săracul om.

“În vederea atingerii scopului infracţional, a fost creat un circuit fictiv prin intermediul căruia au fost încheiate succesiv contracte de antrepiză şi subantrepiză între mai multe societăţi comerciale controlate de către membrii grupului infracţional, prin intermediul cărora au fost transferate sumele de bani provenite din contractele încheiate cu Federaţia Română de Fotbal.

O parte din aceste sume au revenit ulterior membrilor grupării infracţionale disimulate sub forma “restituire împrumut asociat”, “dividende”, etc. La data de 24.05.2017 suspecților li s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală.

“Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.”, arată DIICOT – structura centrală.”

Postari Similare Dan Nica şi Alexandru Athanasiu sunt umăriţi penal, abuz în serviciu Fostul ministru al Comunicațiilor, Dan Nica, și fostul ministru al Educației, Alexandru Athanasiu, sunt urmăriți Gigi Neţoiu şi Luchi Georgescu, puşi sub acuzare de DNA Nețoiu și Luchi Georgescu, precum şi fostul deputat Dan Mihai Marian, sunt urmăriți penal de Traian Băsescu este urmărit penal pentru spălare de bani Fostul preşedinte Traian Băsescu a anunţat pe contul său de Facebook că este urmărit penal Szocs Zoltan, liderul HVIM România, este urmărit penal DIICOT a emis o ordonanță de reținere pe numele lui Szocs Zoltan, liderul HVIM Transilvania, Klaus Iohannis este păcălit de Sistemul Ticăloşit Klaus Iohannis este păcălit, pe zi ce trece, într-o măsură tot mai mare, de Sistemul DOSARUL PRESA începe cu Cancan TV şi Romprest Ceea ce am explicat de mai mult timp se concretizează: acum cu rapiditate: urmează Dosarul Adrian Sârbu a fost arestat preventiv Adrian Sârbu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a decis Curtea de Apel Adrian Sârbu: Sunt închis de Pontaghiţă! Adrian Sârbu susţine, într-o declaraţie de presă, că a respectat legile ţări şi că întreg Adrian Sârbu a fost adus de procurori la Parchetul General Adrian Sârbu a fost ridicat de către procuroprii de la Parchetul General şi urmează să Elena Udrea a fost pusă sub acuzare în Dosarul Microsoft Elena Udrea a fost pusă sub acuzare în Dosarul Microsoft pentru spălare de bani şi