Mirel Rădoi este la un pas de a prelua un club din Liga 1

155

Mirel Rădoi este la un pas de a prelua un club din Liga 1

Ionel Ciuclea, patronul celor de la Juventus București, a recunoscut în urmă cu două zile că Mirel Rădoi ar dori să preia pachetul majoritar de acțiuni de la Juventus, iar în spatele afacerii ar fi implicat și Cosmin Olăroiu, potrivit gsp.ro.

"El este un apropiat al clubului Juventus București, deoarece a fost în curtea noastră de foarte multe ori. Am avut unele discuții cu Rădoi despre subiectul acesta. M-a întrebat una sau alta despre club și despre centrul meu de juniori", spunea acesta pentru Fanatik.

Surse GSP susțin că la prima rundă de negocieri dintre cei doi a luat parte și Daniel Oprița, care pe atunci era antrenor al lui Juventus. De atunci s-au mai purtat câteva discuții.

Aceleași surse anunță că în proporție de 80% afacerea este rezolvată în urma întâlnirii de azi. Mirel Rădoi ar fi primit o promisiune din partea lui Ionel Ciuclea că va prelua clubul cu tot ce are în acest moment, jucători și staff tehnic și administrativ.

În acest moment, echipa se află la Bușteni, în cantonament. Marin Barbu, cel care este interimar, este alături de jucători acolo, în timp ce restul conducerii se află la București.

"Discuții au fost și vor fi! Dar până nu este nimic oficial nu avem despre ce să vorbim", s-a rezumat să spună Gheorghe Chivorchian, președintele lui Juventus.

OPRIȚA RĂMÂNE ANTRENOR!

Deși și-a anunțat demisia după înfrângerea cu FCSB de la Ploiești, scor 1-2, Daniel Oprița va rămâne antrenor la Juventus.

Informațiile GSP.RO spun că tehnicianul a fost convins de prietenul său, Mirel Rădoi, căruia i-a fost secund pentru câteva săptămâni la FCSB, să continue pe banca formației din Colentina.

"Am vorbit cu Mirel, știu discuțiile. Dar nu vreau să vă zic mai multe. Mirel s-a întâlnit cu patronul de la Juventus" Nicolae Dică