Mureș: O persoană a murit, iar cinci au primit îngrijiri medicale în urma unui accident rutier, în Nazna

237

Un bărbat și-a pierdut viața și alte cinci persoane au primit îngrijiri medicale, sâmbătă, în urma unui accident rutier, produs pe drumul județean Târgu Mureș-Band, în localitatea Nazna, după ce șoferul unei dube a lovit din spate un autoturism care a redus viteza pentru a intra într-o curte.

47378317-e74e-4242-8672-3b109dd0d060

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Mureș a precizat că accidentul din Nazna s-a produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers de către șoferul unei dube de transport marfă, care a acroșat din spate un autoturism, care circula în aceeași directive de mers, care a încetinit pentru a vira la dreapta, într-o curte.
În urma impactului, un bărbat din autoturism a decedat la scurt timp după producerea accidentului, alte trei persoane din aceeași mașină, între care și un minor, au fost rănite. Șoferul dubei a fost, de asemenea, rănit.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) 'Horea' al județului Mureș, o altă persoană aflată în apropierea accidentului a suferit un atac de panică, fiind nevoie de intervenția echipajelor medicale.
La fața locului a intervenit un echipaj de descarcerare, două ambulanțe SMURD și o ambulanță SAJ.

Traficul rutier în zona localității Nazna a fost blocat pe ambele sensuri mai vine de o jumătate de oră.

AGERPRES/(AS — autor: Dorina Matiș, editor: Mihai Simionescu, editor online: Simona Aruștei)