Mureșan (CFR Cluj) – Sunt șanse mari ca Bokila să meargă la Dinamo, dar transferul nu e perfectat încă

154

Mureșan (CFR Cluj) – Sunt șanse mari ca Bokila să meargă la Dinamo, dar transferul nu e perfectat încă

Președintele clubului de fotbal CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că sunt șanse mari ca atacantul congolez Jeremy Bokila să fie cedat la Dinamo, dar a precizat că transferul nu a fost încă perfectat, potrivit agerpres.ro.

"Sunt discuții avansate cu Dinamo pentru Bokila. Pot spune că sunt șanse mari ca el să meargă acolo. Însă transferul nu e perfectat încă. Mai sunt unele lucruri de pus la punct. În primul rând că Bokila este împrumutat la noi, el aparține unui club din Turcia (n.r. — Akhisarspor), așa că este nevoie de un acord în trei pentru ca mutarea să se facă. Dar, repet, șansele sunt mari", a afirmat Mureșan.

Președintele a adăugat că este suficient timp pentru rezolvarea transferului. "Timp este suficient până luni, când e ultima zi de transferuri. Deocamdată jucătorul este la Cluj, când se vor rezolva toate lucrurile va pleca spre București", a precizat Iuliu Mureșan.

Atacantul congolez Jeremy Loteteka Bokila (28 de ani) a fost împrumutat de formația turcă Akhisarspor la CFR Cluj în 19 iunie. În acest sezon el a evoluat pentru formația antrenată de Dan Petrescu în 5 partide, dintre care doar în 2 ca titular, fără să marcheze vreun gol.

Tehnicianul formației Dinamo, Cosmin Contra, l-a dorit în lot și înaintea începerii sezonului pe Jeremy Bokila, dar acesta a ales atunci să semneze cu CFR Cluj.

Bokila a jucat în sezonul 2012-2013 la Petrolul Ploiești, marcând 16 goluri în 31 de partide. De altfel, cu Petrolul el a câștigat singurul trofeu din carieră, Cupa României în 2013. De-a lungul timpului atacantul a mai evoluat pentru formațiile AGOVV Apeldoorn, Zulte Waregem, Sparta Rotterdam, Terek Groznîi, Guangzhou R&F, Eskișehirspor și Al-Kharitiyath.