Musceleanul Dan Nistor, pilonul în jurul căruia se reconstruieşte noul Dinamo al puştilor

86

În această seară, la Botoşani s-a jucat meciul de fotbal dintre FC Botoşani şi Dinamo Bucureşti, din cadrul primei ligi la fotbal (play-out).

Meciul a fost câştigat de „câinii roşii”, cu scorul de 1-0, prin golul marcat de juniorul Robert Moldoveanu (component al naţionalei sub 19 ani), în min. 82. Golul a venit după mai bine de o jumătate de oră în care Dinamo juca în inferioritate numerică, prin eliminarea portughezului Diogo Salomao (min. 51).

Dan Nistor, musceleanul în jurul căruia se va reconstrui Dinamo

Dan Nistor, musceleanul în jurul căruia se va reconstrui Dinamo

La oaspeţi, vioara întâi a fost căpitanul „câinilor”, musceleanul Dan Nistor (29 de ani, de loc din Rucăr).

Argeşeanul nostru a făcut un joc foarte bune, obligându-l parcă pe selecţionerul naţionalei, Cosmin Contra, să-l aibă în vedere pentru următoarele meciuri ale tricolorilor.

Toate cele 90 de minute, Nistor a fost dirijorul atacurilor dinamoviste, fiind acel factor coagulant şi motivant de care orice echipă are nevoie.

Am remarcat în special încurajările pe care căpitanul muscelean al dinamoviştilor le-a avut pentru foarte tinerii săi coechipieri Robert Moldoveanu (19 ani) şi Ricardo Grigore (17 ani) , intraţi pe parcurs în meci.

De altfel, la finalul meciului de la Botoşani, antrenorul câştigătorilor, Florin Bratu, a spus că Nistor este unul dintre pilonii în jurul căreia Dinamo îşi va construi noua echipă.

Una creată pe osatura echipei de juniori sub 19 ani a clubului, care a câştigat anul trecut medaliile de campioni naţionali, în detrimentul echipei şcolii de fotbal a lui Gheorghe Hagi.

(Visited 36 times, 36 visits today)

Citeşte şi

ULTIMA ORĂ – Musceleanul Dan Nistor şi-a îng... AZI-Revenire senzaţională, după 0-2 la pauză; CS M... Dan Nistor, printre cei mai buni, aseară, în Viito... FCSB-Dinamo 0-1. Gol superb marcat de musceleanul ... CHIAR ACUM – A început Eternul Derby FCSB-Di... Vai de „granzii” noştri! După FCSB, şi... În această seară, în Cupa Ligii la fotbal, Dinamo-... În lipsă de FC Argeş, Dinamo Bucureşti îşi creşte ... De azi – „Briliantul” Mutu, şefu...