Nelu Tătaru și-a arătat susținerea față de Florin Cîțu pentru șefia PNL: Este vorba despre omul potrivit, la locul și timpul potrivit

6

Nelu Tătaru, președintele organizației PNL Vaslui, și-a arătat susținerea față de Florin Cîțu pentru congresul liberalilor, ce va avea loc în toamnă. Fostul ministru al Sănătății îl cataloghează pe prim-ministru drept „omul potrivit, la locul și timpul potrivit”.

Încă de când am ales să fiu medic și să trec prin toate etapele profesionale, am simțit că adevărații lideri se nasc atunci când există competiție și luptă directă. Prin voturi de încredere, bazate pe fapte și acțiuni concrete, proiecte de viitor și o atitudine corectă se câștigă respectul, dar mai ales legitimitatea politică. Alegerile pe care le facem trebuie să fie corecte și să se îndrepte către cei care știu ce fac, dar mai ales către cei care pot livra rezultate reale”, a scris Nelu Tătaru, pe Facebook.

Nelu Tătaru susține că Florin Cîțu a confirmat în funcția de Prim-ministru al României și îl cataloghează drept „omul potrivit, la locul și timpul potrivit”.

Am încredere că Florin Cîţu poate fi omul soluțiilor. Sunt convins că această pandemie ne-a resetat gândirea, modul de viață, planurile… Cine nu întelege că toți suntem datori cu schimbarea și nu își asumă și eșecurile se află într-un blocaj”, a precizat fostul ministru al Sănătății.

Președintele PNL Vaslui arată că „acum, mai mult ca oricând” trebuie să dăm un vot de încredere „celor care au soluții pentru viitor”.

Așa cum am mai spus-o, sănătatea nu are culoare politică, iar datoria mea ca medic, ca fost ministru al Sănătății și actual deputat este să susțin reconstrucția economică și evoluția Județului Vaslui. Avem nevoie de continuitate, de timp și susținere pentru a merge mai departe pe drumul dezvoltării bazate pe reforme și investiții”, a adăugat Tătaru.

Florin Cîțu și Ludovic Orban vor candida pentru șefia PNL, la congresul ce va avea loc în luna septembrie.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Nelu Tătaru și-a arătat susținerea față de Florin Cîțu pentru șefia PNL: Este vorba despre omul potrivit, la locul și timpul potrivit apare prima dată în Main News.

Source: New feed