Neymar la Real Madrid, ce lovitură de proporții! Florentino Perez pregătește o ofertă exorbitantă pentru a-l aduce pe Neymar pe Bernabeu

204

Neymar la Real Madrid, ce lovitură de proporții! Florentino Perez pregătește o ofertă exorbitantă pentru a-l aduce pe Neymar pe Bernabeu

Ce mutare revoluționară se pregătește pe piața transferurilor! Neymar, starul brazilian ajuns la 27 de ani, s-ar fi săturat de statutul lui PSG, care pierde mereu în fazele timpurii ale Ligii Campionilor, și ar fi tentat de un transfer la Real Madrid.

Spaniolii de la sport.es au publicat astăzi în exclusivitate informația potrivit căreia Florentino Perez, principalul factor decizional de la Madrid, ar fi tentat să-i plătească 350 de milioane de euro lui PSG și să-i ofere brazilianului un salariu colosal: 45 de milioane de euro pe sezon!

Conform sursei citate, Real va încerca să-l ia pe Neymar în vara acestui an, chiar dacă Neymar mai are încă 3 ani de contract cu PSG. Real l-ar fi contactat deja pe Neymar, cel care ar putea deveni astfel protagonistul unei trădări imense, având în vedere trecutul său la Barcelona.

Sursa citată mai scrie că Florentino Perez va opri, pentru moment, proiectul cu jucători tineri de la Real Madrid, urmând să revină la strategia cu transferuri sonore.

Astfel, tranzacția Neymar- PSG - Real ar putea deveni cea mai scumpă din istoria fotbalului. Culmea, pentru moment, tot Neymar e în capul listei în acest top, PSG plătind 222 de milioane de euro celor de la Barcelona în schimbul său, în 2017.

sursa: gsp.ro