Nicolae Ciucă: România nu are de ce să își facă probleme din punct de vedere al asigurării produselor necesare vieții de zi cu zi

128

Premierul Nicolae Ciucă a dat asigurări marți seară, 15 martie, la Isaccea, că românii nu au de ce să își facă probleme din punct de vedere al asigurării produselor de bază. Guvernul urmează să finalizeze Ordonanța de Urgență prin care va plafona prețul la energie electrică și gaze, prin intermediul căreia ar urma să fie asigurate o serie de beneficii și pentru IMM-uri și firmele din sectorul alimentar.

Vă garantez că suntem în permanentă legătură cu ministrul Agriculturii și Economiei, cu mediul de afaceri, retailerii, producătorii. Avem garanții, o spun și cifrele prin care s-au notificat producțiile de anul trecut, că, în acest moment, România nu are de ce să își facă probleme din punct de vedere al asigurării produselor necesare vieții de zi cu zi”, a declarat premierul Nicolae Ciucă, marți, la Isaccea.

Nicolae Ciucă a amintit de Ordonanța de Urgență pentru plafonarea prețurilor la energie electrică și gaze, măsuri ce vor fi aplicate și în cazul sectorului alimentar.

Vrem ca prin această măsură să asigurăm un preț la energie și gaze pentru IMM-uri și sectorul alimentar, astfel încât prețurile să fie menținute la un nivel redus și la această perspectivă”, a adăugat premierul.

CITEȘTE ȘI: Ce ne așteaptă după scumpirile care dau fiori | Expert: Dacă avem stocuri de ulei, de ce a crescut prețul?

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Nicolae Ciucă: România nu are de ce să își facă probleme din punct de vedere al asigurării produselor necesare vieții de zi cu zi apare prima dată în Main News.

Source: New feed