Nicușor Dan „a aflat” unde a fugit funcționarul PMB surprins de camere: S-a angajat deja prin transfer la Primăria Sectorului 3

143

Nicușor Dan a transmis sâmbătă, 28 mai, că angajatul Primăriei Municipiului București, surprins de camere fugind din sediul primăriei cu mai multe documente în urma unei evaluări la Direcția de Urbanism, s-a angajat prin transfer la Primăria Sectorului 3.

Am aflat unde a fugit angajatul Direcției Urbanism din Primăria Capitalei, surprins pe cameră în data de 17 mai: a fugit până la Primăria Sectorului 3, unde s-a angajat deja prin transfer. Doar n-ați crezut c-a fugit la Asociația Albă ca Zăpada, nu”, a scris Nicușor Dan, sâmbătă, pe Facebook.

Edilul a menționat că ancheta poliției continuă.

Evident, nu-l scutește de răspundere pentru scoaterea de documente din primărie și eventuale alte fapte”, a adăugat primarul Capitalei.

Pe 18 mai, Nicușor Dan anunțat că a finalizat o evaluare a activității Direcției de Urbanism din cadrul PMB și că urma să sesizeze Comisia de disciplină în cazul unor angajați.

Edilul a publicat, ulterior, un clip video pe Facebook, în care apărea un funcționar care a fugit din sediul primăriei cu mai multe documente.

Când informația a ajuns ieri (marți, 17 mai – n.red.) în direcție, unul dintre angajați a fugit din sediul primăriei, având la el mai multe documente. În consecință, poliția a fost sesizată. Nimeni să nu mizeze pe faptul că vom închide ochii la ilegalitățile din trecut”, se mai arată în postare.

Sursă foto: Captură Nicușor Dan / Facebook

Articolul Nicușor Dan „a aflat” unde a fugit funcționarul PMB surprins de camere: S-a angajat deja prin transfer la Primăria Sectorului 3 apare prima dată în Main News.

Source: New feed