Nicușor Dan, replică pentru Nicolae Ciucă: Abia aștept discuția cu conducerea centrală a PNL

49

Nicușor Dan a răspuns sâmbătă, 10 ianuarie, acuzațiilor lansate de premierul Nicolae Ciucă, după ce liderul liberalilor a transmis că Bucureștiul se confruntă cu „lipsa de perspectivă și cu probleme de management” și a cerut filialei PNL București să reanalizeze sprijinul acordat edilului.

La București există o coaliție care funcționează, luni avem o ședință de Consiliu General, proiectele o să treacă, ele sunt făcute de primar și de viceprimarii USR și PNL. Discuția cu conducerea centrală a PNL-ului abia o aștept. Vreau să discutăm despre buget, despre cum se împarte bugetul între Primăria Capitalei și primăriile de sector”, a declarat Nicușor Dan, întrebat în cadrul unei conferințe ce răspuns îi transmite premierului Nicolae Ciucă.

Edilul a adăugat că el și partidele de dreapta au obligația față de bucureșteni de a respecta programul cu care au candidat și de a nu lăsa Capitala „pe mâna PSD”.

Eu vreau să discutăm foarte serios despre ce facem cu acest oraș”, i-a mai transmis primarul Capitalei liderului PNL.

Reacția lui Nicușor Dan vine după ce Nicolae Ciucă a afirmat, vineri, că Bucureştiul este „un oraş blocat în momentul de faţă, confruntat cu lipsa de perspectivă, cu un management cu probleme şi cu o foarte complicată constelaţie de conflicte politice”.

Premierul a adăugat că nu înţelege care este poziţia PNL în Bucureşti şi administraţia Capitalei, dacă este la putere sau în opoziţie, şi le-a propus liberalilor bucureșteni să facă un plan cu 10 puncte cu termene precise de implementare în prima jumătate a anului viitor, până la sfârşitul lunii ianuarie, pe care să îl dea primarului general Nicuşor Dan. Detalii aici.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Nicușor Dan, replică pentru Nicolae Ciucă: Abia aștept discuția cu conducerea centrală a PNL apare prima dată în Main News.

Source: New feed