Noul album al trupei Robin and the Backstabbers – lansat sâmbătă în concert la Arenele Romane

46
Un concert de lansare a noului album al trupei Robin and the Backstabbers, "Vladivostok", va avea loc sâmbătă, la Arenele Romane, 2% din banii strânşi din vânzarea biletelor urmând a fi donaţi pentru păduri.

"De la capătul oraşului, de la capătul oceanului, de la marginea pământului vine Vladivostok - noul album Robin and the Backstabbers. Mult-aşteptatul Bacovia Overdrive vol. III Vladivostok este disponibil acum pe platformele de streaming şi de download. Concertul de lansare va fi sâmbătă, pe 30 noiembrie, la Arenele Romane din Bucureşti, iar biletele pentru concert se găsesc pe iabilet.ro", informează organizatorii într-un comunicat transmis, vineri, AGERPRES.

O parte dintre melodiile acestui album 'au luat naştere în liniştea de toamnă a unei case ascunse într-o pădure de pe marginea unui lac', spun organizatorii.

"Pentru a ajuta la protejarea ei, a pădurii, Robin and the Backstabbers vor redirecţiona 2% din valoarea biletelor vândute la concertul de lansare de pe 30 noiembrie de la Arenele Romane către campaniile pentru protejarea pădurilor susţinute de ONG-urile de mediu Greenpeace Romania şi WWF. Ambele organizaţii au fost prezente în vară la Folk Rock Fest Piatra Craiului, singurul festival din Romania care are loc într-un parc naţional", informează sursa citată.

Turneul de lansare a noului album va purta formaţia prin următoarele oraşe: 6 decembrie, Braşov, Rockstadt; 8 decembrie, Cluj-Napoca, Form Space; 13 decembrie, Constanţa, Doors Club; 14 decembrie, Galaţi, Daily Pub; 17 ianuarie, Iaşi, Bar B2; 18 ianuarie, Bacău, Berăria Valhalla; 30 ianuarie, Craiova, Charger; 21 ianuarie, Piteşti, Urban Home.

Peste 7.000 de oameni au participat, în luna august, la prima ediţie a Folk Rock Fest Piatra Craiului, care susţine conservarea naturii, mai ales a sălbăticiei din parcurile naţionale, şi prin activităţile pe care le propune vrea să ajute la dezvoltarea unui turism responsabil, ajutând comunităţile din zonă să se promoveze şi să pună în valoare patrimoniul natural. Anul viitor, festivalul va avea patru zile - de pe 13 până pe 16 august. AGERPRES/(AS - autor: Daniel Popescu, editor: Florin Marin, editor online: Ady Ivaşcu)

 

Sursa foto: www.folkrockfest.ro