O angajată de la Dedeman a căzut de la înălţime!

87

O angajată de la Dedeman a căzut de la înălţime!

Accident de muncă la Dedeman! O angajată a căzut de la înălțime, fiind transportată la spital! Totul s-a petrecut în data de 5.02.2018 ora 11.45, când Lăcrămioara A., recepționer, în vârstă de 49 de ani, în timp ce recepționa marfă dintr-un container, s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de circa1,2 metri.

Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale. Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către SC Dedeman SRL, au anunțat reprezentanții ITM Constanța.

După finalizarea cercetării, dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza sau în cazul în care se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz.

Liliana CHIRU