O flotă de “monster trucks”, deplasată la Houston pentru a veni în ajutorul sinistraților

268

O flotă de "monster trucks" de la o arenă de curse din Dallas se află în prezent la Houston pentru a efectua operațiuni de salvare a autovehiculelor și a de transport al localnicilor, relatează agenția de știri UPI.

e7dfd954-de7d-402d-a13c-b11ebd2cf114

Sursa foto: Josh James / Facebook

Josh James a postat miercuri o înregistrare pe Facebook în care se poate vedea un astfel de autovehicul cu roți uriașe de la arena de curse "Rednecks with Trucks" din Dallas tractând ceea ce pare a fi un camion militar în culori de camuflaj din zona Copperfield din Houston.

Potrivit sursei citate, camionul scos din ape era un autovehicul al Gărzii Naționale.

Josh James, în vârstă de 26 de ani, a lucrat alături de compania 3P Offroad pentru a realiza operațiuni de salvare împreună cu 200 de ambarcațiuni, 300 de camioane și circa 600 de salvatori. El a menționat că arena "Rednecks with Trucks" a deplasat cinci astel de mașini la Houston, acestea putând profita de roțile lor uriașe pentru a ajunge în zone inundate inaccesibile altor autovehicule.

"Este un sentiment uimitor să vezi cât de multă solidaritate există în comunitatea noastră", a declarat James pentru ABC News.

AGERPRES/(AS — editor: Florin Ștefan, editor online: Simona Aruștei)