Ovidiu Anton, cel mai ghinionist solist din istoria Eurovision, și-a facut trupă rock

36

Ovidiu Anton, cel mai ghinionist solist din istoria Eurovision, și-a facut trupă rock

Ovidiu Anton

Ovidiu Anton, rockerul român care a rămas acasă după ce s-a calificat la finala Eurovision 2016, asta din pricina datoriilor acumulate de televiziunea publică față de EBU (European Broadcasting Union), forumul superior stațiilor europene de televiziune, s-a hotărât, scrie Libertatea.

Nu se mai bazează pe niciun sprijin și are gata primul său album. ”În primăvară scot primul album, cu trupa mea, Anton. Va fi unul foarte rock. Materialul este o continuare a piesei ”Moment Of Silence”, piesa cu care am câștigat preselecția națională și cu care urma să fiu prezent în finala Eurovision Song Contest și căreia i-am făcut și un videoclip frumos”, ne-a declarat solistul care a avut cinci participări consecutive în semifinalele preselecției naționale Eurovision.

Din trupa Anton fac parte chitaristul Cristi Gram (cunoscut din componența trupei Phoenix), Fernando Drăghici (tobe, Talisman), Dani Vlad (chitară bass) și Liviu Sorescu (clape), iar împreună au reușit să își pună relativ repede propriul repertoriu la punct.

Puțin știu că Ovidiu Anton cântă de mic, a studiat chitara și pianul la Palatul Copiilor din București și a urcat pe scenă de la 6 ani. Primul său grup s-a numit Carpe Diem. Ovidiu s-a făcut cunoscut în 2005, în emisiunea ”Școala Vedetelor” a lui Titus Munteanu, regretatul om de televiziune ce a lansat generații de vedete.