(P) JTI România lansează Logic Compact, ţigaretă electronică

134

București, 7 ianuarie, 2019 – JTI România lansează Logic Compact, țigaretă electronică disponibilă începând de astăzi într-o serie de magazine din București și online. JTI este prima companie multinațională de tutun care intră pe piața locală a produselor cu risc redus în segmentul țigaretelor electronice, diferențiindu-se astfel de competitori, care au optat pentru produse cu tutun încălzit.

„Logic Compact, lansat recent în Marea Britanie, a fost foarte bine primit de consumatori, iar România este acum a doua țară în care produsul este prezent. Ne bazăm pe moștenirea japoneză și expertiza globală, ca urmare calitatea este pe primul loc în tot ceea ce facem. Vom aplica aceleași standarde înalte și acum, la intrarea în categoria produselor pentru vapat, în România”, a declarat Mark Rock, General Manager JTI România, Moldova și Bulgaria.

Logic Compact este un dispozitiv de tip „închis”, cu capsule care se înlocuiesc. Produsul este disponibil în trei culori metalizate (gri, albastru, roz auriu). Capsula se atașează magnetic la dispozitiv, la fel ca un încărcător de baterie. Lichidul cu nicotină din capsulele Logic Compact, produs în Uniunea Europeană, va avea patru arome: tutun, mentol, fructe de pădure și cireșe (tobacco, menthol, berry mint, cherry).

Recent, un raport al Ministerului Sănătății din Marea Britanie a confirmat, pe baza dovezilor științifice disponibile, că țigaretele electronice au un potențial de risc redus. https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/684963/Evidence_review_of_e-cigarettes_and_heated_tobacco_products_2018.pdf

„Creșterea segmentului produselor pentru vapat reflectă o schimbare profundă în stilul de viață al oamenilor. Pentru noi, la JTI, viitorul categoriei produselor cu risc redus înseamnă inovație, care răspunde cerințelor consumatorilor adulți. Întreaga noastră activitate se concentrează pe consumatorul adult, despre care suntem ferm convinși că trebuie să aibă libertatea de a alege din toată gama de produse convenționale din tutun sau de nouă generație”, a explicat Mark Rock.

În ultimii trei ani, Japan Tobacco Group a investit la nivel global circa un miliard de dolari în produsele cu potențial de risc redus. Până în 2020, pentru dezvoltarea viitoare a acestei categorii, compania va investi încă un miliard.

JTI este lider global în segmentul țigaretelor electronice, cu o prezență puternică în piețe mature pentru produse de vapat, inclusiv Marea Britanie, Franța, Italia și SUA. La nivel global, țigaretele electronice din familia Logic sunt prezente în 12 țări, reprezentând 75% din valoarea pieței globale.

Citeşte şi Husele pentru smartphone-uri, o modă în continuare Nu pentru că nu ar rezista utilizării îndelungate, ci pentru că utilizatorii au ajuns să Darius Vâlcov ar fi măsluit cifrele bugetare ale României Ceea ce susţinem de mai mulţi despre despre PSD spune acum despre Darius Vâlcov, consilierul Taxa pe lăcomie ar subvenţiona investitorii de stat de la Moscova sau Stambul Senatorul liberal Florin Cîţu susţine că există o legătură strânsă între taxa pe lăcomie, inventată Darius Vâlcov se jură că nu a jucat pe Bursă şi atacă transnaţionalele Darius Vâlcov a negat că ar fi jucat la Bursă în marja anunţului ministrului Finanţelor, ASF analizează tranzacţiile derulate pe Bursă în ziua OUG Godzilla Fiscală Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a început o analiză a tranzacțiilor derulate în data de 10 Sfaturi pentru a scrie un CV Daca va regasiti des in postura de a cauta ore in sir pe portaluri de Bodu despre OUG pe Codul Fiscal: ne aruncă afară din Europa Fostul şef al Fiscului, Sebastian Bodu, este extrem de critic la adresa iniţiativei ministrului Finanţelor ȘOCANT! Vezi ce a decis un model să facă cu banii câștigați într-o lună! Un model a șocat întreaga Românie, după ce a donat toți banii câștigați în două Ține la distanță durerile de spate și bucură-te de un somn corespunzător cu ajutorul unui scaun de masaj Dacă în scurt timp de la inventarea lor sezlongurile au devenit omniprezente, lucrurile par să Moise Guran spune că sunt semne că sfârșitul guvernului PSD e aproape Jurnalistul Moise Guran prevesteşte apropiatul final al guvernului PSD. Probabil al acestui guvern. Jurnalist economic,