Parlamentare2020 / Giurgiu: Candidat USR George Voicilă susţine renovarea SJU

37
Candidatul USR Giurgiu de pe prima poziţie a listei pentru Senatul României, George Voicilă, a declarat că susţine renovarea şi dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă, precum şi construcţia de sisteme de irigaţii şi depozite pentru produsele agricole.

"Din cauza pandemiei, sănătatea este extrem de importantă şi aici mă gândesc la renovarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi dotarea acestuia pentru că unii medici spun că le lipsesc din sălile de operaţii şi cele mai uzuale şi banale materiale, managerii trebuie aleşi din domeniu şi nu din alte domenii de activitate. Totodată, pentru că Giurgiu este un judeţ agricol mă gândesc la susţinerea proiectelor pentru dezvoltarea unor sisteme de irigaţii şi depozite pentru produsele agricole, dar, putem, cu fonduri europene, să dezvoltăm şi linii de producţie astfel încât să numai trimitem materia primă în alte ţări, iar de acolo să achiziţionăm apoi produse finite la preţuri mari", a declarat, pentru AGERPRES, George Voicilă.

El a adăugat că trebuie făcute demersuri şi pentru refacerea podului feroviar de la Grădiştea, care s-a prăbuşit în urmă cu 15 ani, pentru ca linia de cale ferată Bucureşti-Giurgiu să redevină funcţională.

George Voicilă are 41 de ani, este absolvent al Facultăţii de Drept din Bucureşti, promoţia 2002, are un master în ştiinţe politice, iar în politică s-a înscris în urmă cu două luni de zile, fiind simplu membru al USR Giurgiu. AGERPRES / (AS - autor: Camelia Bigan, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)

Sursa foto: George Voicilă / facebook.com