Paul Bettany se alătură distribuției spinoff-ului Han Solo din universul “Star Wars”

283

Actorul Paul Bettany s-a alăturat distribuției spinoff-ului Han Solo din universul "Star Wars", a anunțat vineri pe Twitter regizorul Ron Howard, relatează Variety în ediția sa online.

94f42c79-608a-4679-b646-e9d58fba5065

"Este cea de a treia oportunitate de a lucra cu Paul. Este extraordinar și atât de talentat", a scris Ron Howard în postare, distribuind o imagine cu el și cu actorul pe platou.

Howard a preluat regia filmului după ce Phil Lord și Christopher Miller au fost concediați din cauza unor "divergențe de creație". În prezent anumite scene ale filmului sunt turnate din nou, iar spinoff-ul ar urma să ajungă în cinematografe la 25 mai 2018.

Distribuirea lui Bettany, cunoscut pentru rolurile sale din "A Beautiful Mind" și "The Avengers", a avut loc după ce s-a anunțat că Michael K. Williams a renunțat la film din cauza angajamentului său în alt film "The Red Sea Diving Resort". El a acceptat rolul din drama biografică după ce a terminat de filmat la producția Han Solo și nu s-a putut întoarce pe platou pentru a turna din nou scenele refilmate, scrie Variety.

De când Ron Howard a preluat bagheta regizorală s-a mai alăturat distribuției filmului și Warwick Davis, care a apărut și în filmele "Harry Potter".

AGERPRES/(AS — editor: Florin Ștefan, , editor online: Simona Aruștei)