Pe arterele din Piteşti, RADARUL îi pândeşte pe VITEZOMANI!

74

Zilele acestea, agenţi ai Biroului Rutier Piteşti au desfăşurat acţiuni specifice pe linie de depistare a celor care încalcă normele legale privind respectarea vitezei de deplasare în localitate.

Printre mulţi alţii, poliţiştii l-au depistat pe Alexandru C., de 26 de ani, din municipiu, pe care aparatul radar l-a înregistrat circulând cu maşina pe Calea Bascovului, având o viteză de 104 km/h.

În aceeaşi zi a mai fost identificat Ionuţ G., de 25 de ani, de asemenea piteştean, care conducea un autoturism tot pe Calea Bascovului, având viteza de 114 km/h.

Ambii şoferi au fost amendaţi cu câte 1.305 lei, iar permisele le-au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile fiecare.

Radarul îi pândeşte pe vitezomani

Citeşte şi

Simona Vasilescu, desprea arta de a fi FEMINA Şi şoferul, şi biciclistul băuseră la fel de mult… Fostul boxer i-a rupt falca! TÂLHARIE LA CURTEA DE ARGEŞ! Persoanele cu amputaţii scapă de calvarul deplasărilor la comisii! Războiul „cocoşilor” Moşteanu – Pleşoianu continuă ATAC LA VÂRSTA A III-A PE FACEBOOK! Ăştia suntem, noi, românii? Noile alocaţii, praf în ochii părinţilor! O creştere ridicolă în an electoral Proxeneţi din Câmpulung trimişi după gratii