Pe un teren impracticabil, Recea remizează cu ASU Poli

311

Comuna Recea a remizat cu ASU Politehnica Timișoara în etapa a 10-a din Liga a 2-a. Meciul s-a desfășurat pe stadionul din Recea, iar terenul s-a prezentat execrabil.

Meciul începe bine pentru echipa din Maramureș, aceasta deschide scorul prin Alin Văsălie încă din minutul 5. Entuziasmul recenilor este de scurtă durată pentru că timișorenii egalează imediat, mai exact în minutul 8, autorul golului fiind Gabriel Oiță.

Echipa din Recea domină partida, iar acest lucru se vede și pe tabelă. Face 2-1 în minutul 26 prin Ante Bakmaz, iar în minutul 38 Romario Rus marchează pentru 3-1. Pe final de repriză, pe fondul unei relaxări a echipei din Recea, timișorenii marchează în minutul 43 prin Stjepan Plazonja și la cabine se intră cu un avantaj de un gol pentru echipa din Maramureș.

După reluarea partidei cele două echipe au mimat fotbalul pe terenul devenit orezărie, iar după o centrare din marginea careului de 16 m, echipa ASU Poli egalează în minutul 59, marcatorul golului fiind Alin Ignea.

Până la final niciuna dintre echipe nu a mai reușit să marcheze, iar meciul se termină la egalitate 3-3. ACS Comuna Recea se află astfel pe poziția 17 cu 8 puncte acumulate după 9 meciuri disputate.

Fotbal Comuna Recea: Bota (cpt.) – Potcoavă, Bakmaz, Oiță, R. Ispas – Văsălie, Akhmatov, Micaș, R. Rus – Luboya – M. Coman
Rezerve: Răilean – Ant. Lung, Jucan, M. Urs, Fl. Cordoș, D. Simion, Lihet, Szecui, Balha
Antrenor: Nicolae Constantin

ASU Poli: Hindrich – Sofran, Mera (cpt.), Scutaru, Pamfile – Casado, Coadă – Al. Munteanu, A. Ignea, P. Ivanovici – Plazonja
Rezerve: Deronja – D. Radu, D. Andrei, R. Toader, S. Iosif, Alexe, C. Jurj
Antrenor: Octavian Benga

Cotos Robert

foto Vasile Dale

The post Pe un teren impracticabil, Recea remizează cu ASU Poli appeared first on ZiarMM.