Peste 200 de polițiști vor menține ordinea publică la meciul de fotbal România – Armenia

237

Peste 200 de polițiști vor acționa vineri pentru menținerea ordinii publice și a siguranței rutiere cu ocazia desfășurării, pe stadionul ''Național Arena'', a meciului de fotbal dintre echipele reprezentative ale României și Armeniei, potrivit unui comunicat al DGPMB.

d51cbe3d-4619-4044-a0e9-afc10a83bc5d

Polițiștii vor acționa atât pentru menținerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât și în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulația rutieră.

În acest sens, polițiștii vor organiza și intensifica acțiunile de patrulare în stațiile de metrou și în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înșelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genți sau buzunare, respectiv a furturilor de/ din auto, precizează sursa citată.

Poliția Capitalei va accentua activitățile de prevenire și combatere a infracțiunilor săvârșite cu violență și a faptelor de natură să împiedice desfășurarea normală a acestui eveniment.

Conform sursei citate, polițiștii rutieri își vor intensifica acțiunile derulate pe principalele artere de circulație, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente și la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului și prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză și depistarea celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice.

Faptele antisociale se pot sesiza la cel mai apropiat echipaj de poliție ori la numărul unic de urgență 112.Totodată, problemele din trafic se pot anunța la numărul de telefon 021.9544.

AGERPRES/(AS — autor: Mihaela Tudorache, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea)

Citește și:

* ISU București-Ilfov: Peste 30 de pompieri, mobilizați pentru prevenirea evenimentelor nedorite la meciul România — Armenia

* Circulația metroului, prelungită vineri cu o oră și jumătate, pentru meciul naționalei de fotbal a României

* Trafic restricționat vineri în zona Arenei Naționale pentru meciul de fotbal România — Armenia