Petiție online pentru ca testele de coronavirus să nu fie irosite de parlamentari / Peste 6 000 de semnături peste noapte

236

Petiţia online iniţiată, vineri, de Comunitatea Declic, prin care se cere ca parlamentarii să nu irosească testele de coronavirus și ca materiale de protecție să nu fie risipite la ședința de învestire a Guvernului, a fost semnată într-o singură noapte de peste 6 000 de persoane. 

„Peste 6000 de români au semnat, în timpul nopții, petiția și le solicită parlamentarilor să nu irosească testele de coronavirus și echipamentele de protecție, care ar putea fi necesare personalului medical”, transmite Declic.

Petiţia a fost adresată, vineri seară, Parlamentului României, de Comunitatea Declic.

Senatorul PNL Vergil Chiţac a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus. Chiar dacă colegii săi au intrat sau nu în contact cu el, s-a stabilit ca toţi parlamentarii să fie testaţi pentru coronavirus.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Articolul Petiție online pentru ca testele de coronavirus să nu fie irosite de parlamentari / Peste 6 000 de semnături peste noapte apare prima dată în Main News.

Source: New feed