Pierce Brosnan şi Rachel McAdamas vor juca în ‘Eurovision’, noul film al platformei Netflix

41
Pierce Brosnan şi Rachel McAdams vor juca, alături de Will Ferrell, în 'Eurovision' - o comedie despre cel mai mare concurs de muzică din lume pe care îl pregăteşte Netflix, potrivit unui anunţ al platformei difuzat joi şi citat de EFE.

Filmul va prezenta povestea lui Lars Erickssong şi Sigrit Ericksdottir, doi aspiranţi muzicieni din Islanda, interpretaţi de Will Ferrel şi Rachel McAdams, care vor avea oportunitatea de a reprezenta ţara la acest concurs şi de a-şi îndeplini astfel visul.

La rândul său, Pierce Brosnan, fostul agent 007, va interpreta rolul lui Erick Erickssong, seducătorul tată al lui Lars.

Will Ferrell, care la ediţia 'Eurovision' desfăşurată anul trecut la Lisabona a demonstrat că este un fan al acestui concurs la care a venit ca spectator, semnează de asemenea scenariul, scris la patru mâini împreună cu Andrew Steele.

Producţia a început deja să se filmeze în Marea Britanie şi în Islanda sub regia lui David Dobkin ('The Judge').AGERPRES/(AS-autor: Mihaela Nicolaescu, editor: Mariana Ionescu, editor online: Anda Badea)