Piteştean căzut cu parapanta

309

Martori strânşi la locul accidentului

În această dimineaţă, la Stoeneşti a avut loc un incident de zbor, în sensul că un parapantist s-a izbit de sol şi a ajuns la spital.

Din primele date s-a stabilit că este vorba despre Sorin S., de 44 de ani, din Piteşti, care se lansase cu parapanta din zona Priseaca. În timp ce revnea la sol alături de alţi trei colegi la fel de pasionaţi de sporturi extreme, se pare că aripa a prins o undă descendentă şi bărbatul a încercat să compenseze din comenzile parapantei. Manevra nu i-a reuşit în totalitate, fiindcă aripa a s-a înfăşurat, iar parapantistul a intrat în crie şi a căzut vreo 20 de metri. Impactul cu solul nu a fost extrem de dur, dar piteşteanul a suferit o fractură de braţ şi a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Câmpulung pentru investigaţii de specialitate, iar în cauză a fost deschis dosar penal.

(Visited 4 times, 4 visits today)

Citeşte şi

Reţinut pentru infracţiuni bancare Bărbat trimis cu elicopterul la Bucureşti După tamponare, motorul maşinii a luat foc Şoferul fugar, în arest la domiciliu Sub control judiciar după ce au furat o maşină Proxeneţii din Dosarul „Loverboy”, din… Slujbă de pomenire în memoria militarilor morţi la… Căzut de la etaj, a scăpat teafăr Plimbat între spitale cu fetiţa muşcată de căpuşă…