Poliţia Capitalei: Bărbatul bănuit de jaful de la o bancă din Bucureşti, arestat preventiv

55
Instanţa a dispus, joi, arestarea preventivă a bărbatului de 30 de ani, identificat ca principal suspect în cazul infracţiunii de tâlhărie calificată, săvârşită marţi într-o agenţie bancară din Sectorul 2.

"Bărbatul a fost depistat, miercuri, în jurul orei 11,30, şi a fost dus la audieri la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale", informează Biroul de presă al DGPMB.

Un bărbat a reuşit să fugă cu 10.000 de lei, după ce a ameninţat, marţi, casiera unei bănci din Sectorul 2, anunţă Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

"Marţi, în jurul orei 10,00, prin apel 112, a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din Sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a ameninţat una dintre casiere şi a reuşit sustragerea sumei de 10.000 de lei", potrivit unui comunicat al DGPMB.

Bărbatul a reuşit să fugă înainte de declanşarea sistemului de alertare prin acţionarea butonului de panică.

Potrivit sursei citate, ameninţarea a fost realizată prin intermediul unui înscris.

La momentul jafului, în agenţie se aflau doar angajaţi şi nicio persoană nu a fost rănită. AGERPRES/(AS - autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Mihai Simionescu, editor online: Irina Giurgiu)