Şedinţa Parlamentului, întreruptă pentru câteva clipe din cauza unei borsete cu potenţial suspect

Şedinţa reunită a celor două Camere ale Parlamentului a fost întreruptă miercuri de preşedintele de şedinţă, Gabriel Vlase, care a anunţat că pe holul sălii de plen a fost găsită o borsetă, iar dacă în 10-15 minute nu va fi găsit proprietarul, aceasta va fi declarată de SPP ca fiind "suspectă".

Parlamentul a votat prelungirea activităţii Comisiei de anchetă a alegerilor din 2009 / PNL...

Parlamentul a votat, miercuri, modificarea Hotărârii privind constituirea Comisiei de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009 pentru ca membrii care lipsesc de la şedinţe să poată fi înlocuiţi, iar termenul de depunere a raportului să fie prelungit cu 60 de zile, PNL şi PMP opunându-se.

CExN a votat lista miniştrilor din Guvernul Tudose, unde ar fi existat o singură...

CExN a votat, miercuri, lista miniştrilor din Guvernul Tudose, fiind înregistrată o singură abţinere, a deputatului PSD Nicolae Bănicioiu, care este şi vicepreşedinte al partidului, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Traian Băsescu: Comisia de anchetă să verifice şi alegerea lui Cuza ca domn în...

Liderul PMP, Traian Băsescu, a propus, miercuri, în plenul Parlamentului, ca membrii Comisiei de anchetă a alegerilor din 2009 să verifice şi corectitudinea alegerii lui Alexandru Ioan Cuza ca domn al Principatelor Române în 1859 şi corectitudinea alegerii lui Mihai Tudose ca premier desemnat de către Iohannis.

ALDE şi-a negociat ministerele. Îşi păstrează portofoliile în noul Guvern: Graţiela Gavrilescu, Meleşcanu, Toma...

ALDE va avea aceleaşi portofolii şi miniştri neschimbaţi, a anunţat marţi Călin Popescu Tăriceanu. Şeful Senatului a transmis că votul de încredere pentru Guvernul Tudose va fi dat joi în Parlament.

Legea graţierii, blocată. Camera Deputaţilor nu poate încheia procedura

Comisia Juridică ar urma să organizeze, săptămâna viitoare, o dezbatere publică privind legea graţierii, însă, proiectul nu va putea fi dezbătut şi votat în Camera Deputaţilor – for decizional, pentru că deputaţii vor intra în vacanţă, a declarat, marţi, preşedintele comisiei Eugen Nicolicea.

Ramai conectat

Cele mai recente articole

Germanii au lansat un lot de bancnote cu valoare nominală de zero euro

În Germania a fost lansat un lot de bancnote cu valoare nominală de zero euro. Pentru aceasta, Germania a obţinut aprobare din partea Băncii Centrale Europene, relatează Neue Osnabrücker Zeitung.

Un timbru care o reprezintă pe Audrey Hepburn a fost vândut cu peste 150...

Un timbru rar şi interzis, care o reprezintă pe actriţa Audrey Hepburn în timp ce fumează, a fost vândut la licitaţie în apropiere de Stuttgart.

Schimbarea majoră implementată în aplicaţia INSTAGRAM. ”Chiar vrem să funcţioneze”

Instagram le va permite de acum încolo utilizatorilor să îşi creeze o listă cu cei mai buni prieteni, numită ‘Favorites/ Favoriţi‘, scrie The Independent.