“Pomohaci m-a violat cand aveam 13 ani!”! Un minor a fost abuzat SEXUAL timp de doi ani la Mosuni! Acum e tatal unor fetite superbe si nu mai suporta POVARA morala! S-a decis sa vorbeasca! Interviul SOCANT va fi publicat LUNI in Ziar de Cluj!

288

Eram in Germania pentru interviul cu Flaviu, baiatul care a facut inregistrarea cu Pomohaci de la care a pornit totul, cand, pe mailul ziarului, am primit acest mesaj. Si un numar de telefon.

In acea seara, am ascultat in mare toata povestea celui ce imi trimisese emailul. O poveste spusa cu voce revoltata, povestea unui om matur ce facea prima spovedanie… vorbea pentru prima oara in viata despre copilaria sa de la Mosuni, cand la 13 ani si jumatate, a fost VIOLAT de (pe atunci) parintele Cristian Pomohaci. Am discutat cu persoana respectiva ore in sir in acea seara, ruland pe autostrazile din Germania. I-am pus in vedere in mod rece si obiectiv consecintele unui interviu si faptul ca va fi expus unei furtuni mediatice, i-am atras, de asemenea, atentia ca e absolut necesar sa se descarce de aceasta povara morala. Fiindca marturia sa, pe care acum o am inregistrata pe suport electronic, este CEA MAI PUTERNICA MARTURIE facuta in cazul Pomohaci si despre Pomohaci pana acum. Flaviu a fost foarte important pentru a-l da in vileag pe pedofilul Pomohaci, dar Flaviu nu a ajuns pana la materializarea actului sexual, fiind in schimb tinta unei coruperi sexuale, minor fiind. Alte marturii aparute in media dupa publicarea dezvaluirii mele sunt marturii ale unor persoane cu apetit homosexual care s-au prostituat pentru bani cu "parintele" Pomohaci.

Dar ceea ce voi publica maine, luni, 4 septembrie, este PRIMA MARTURIE CONSTIENTA SI ASUMATA a unei persoane care spune raspicat ca a fost, baietel de 13 ani fiind, VIOLAT si supus unor PERVERSIUNI SEXUALE ATROCE de catre "parintele" Cristian Pomohaci.

Am luat acest interviu in aceasta dupa-amiaza si inca sunt marcat de confesiunea celui care a decis in cel mai curajos mod cu putinta sa imi spuna intimitati de o groznicie ce va va face sa vomitati. Omul stie ce isi asuma, dar nu mai poate duce povara. Omul stie ca vor afla si copiii sai la un moment dat ce a patit taticul lor, dar nu mai poate rabda sa poarte in carca mizeria violurilor si abuzurilor sexuale, miasmele fierbinti ale noptilor cand Pomohaci ii cerea sa…

Ne citim maine. Fiti cu F5 pe Ziar de Cluj, va asigur ca merita!

A vrut Pomohaci atentie in continuare? Acum o are!