PREMIERE DE WEEKEND ”Hazlo Como Hombre” și ”Tulip Fever”, printre noutățile din cinematografele nord-americane

258

Comedia mexicană ''Hazlo Como Hombre'' și drama istorică ''Tulip Fever'' se numără printre noutățile oferite de cinematografele din SUA în acest sfârșit de săptămână, relatează vineri EFE.

365d0ecb-e7b3-406c-8f68-da6cf5ec6a88

Cu Mauricio Ochmann și Aislinn Derbez ca producători și protagoniști, filmul ''Hazlo Como Hombre'' ajunge în SUA după ce a obținut rezultate excelente la box-office-ul mexican.

În regia realizatorului chilian Nicolás López (''Santos'', 2008), această comedie ridiculizează prejudecățile masculine și homofobe în rândul a trei prieteni nedespărțiți a căror relație se schimbă complet când unul dintre ei mărturisește că este gay.

Doi câștigători ai premiului Oscar, Alicia Vikander și Christoph Waltz, conduc distribuția filmului ''Tulip Fever'', noua producție a realizatorului Justin Chadwick (''The Other Boleyn Girl'', 2008).

Situată în orașul Amsterdam, în secolul al XVII-lea, acțiunea acestui film aduce în prim plan o femeie căsătorită și un tânăr care este angajat să-i picteze portretul.

Printre premierele limitate se numără documentarul ''Dolores'' și filmul de acțiune ''Unlocked''.

Dolores Huerta, fondatoare împreună cu César Chávez a Uniunii Lucrătorilor din Agricultură, este protagonista documentarului ''Dolores'', regizat de Peter Bratt ('La Mission', 2009).

Noomi Rapace, Orlando Bloom și Michael Douglas se află în fruntea distribuției filmului ''Unlocked'', cel mai recent lungmetraj al regizorului Michael Apted ('The World Is Not Enough, 1999) despre o conspirație teroristă, care amenință să distrugă Londra.

AGERPRES/(AS-autor: Mihaela Nicolaescu, editor: Codruț Bălu, editor online: Gabriela Badea)