Premierul Nicolae Ciucă, de Crăciun: Le doresc românilor să fie sănătoși și să se bucure de ce au realizat până acum

54

„Generozitatea, solidaritatea și empatia sunt adânc impregnate în gena poporului român și acest lucru ar trebui să se reflecte la nivelul întregii societăți”, a menționat premierul Nicolae Ciucă, în mesajul transmis sâmbătă, 24 decembrie, cu ocazia Crăciunului.

Redăm, integral, mesajul transmis de premierul Nicolae Ciucă:

Sfânta sărbătoare a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos ne oferă, în aceste zile, toată bucuria momentelor petrecute împreună cu familia și toți cei dragi, cu farmecul de neegalat al vechilor tradiții de Crăciun și cu sentimentul că toți putem fi mai buni în relația cu cei din jur.

Tuturor românilor le doresc să fie sănătoși și să se bucure de ceea ce au realizat până acum în plan personal, iar împreună să avem încredere în viitor.

Cred în puterea faptelor bune de a alina în momentele de cumpănă și de a schimba vieți în bine. Generozitatea, solidaritatea și empatia sunt adânc impregnate în gena poporului român și cred că acest lucru trebuie să se reflecte nu doar la nivel interuman, ci și la nivelul întregii societăți, prin susținerea acelor idei care oferă șanse egale tuturor.

Sărbătoarea Crăciunului este un prilej bun să le mulțumesc celor care, într-un moment sau altul, au dat dovadă de grijă creștinească față de semeni.

Să ne bucurăm de acest Crăciun și să dăruim la rândul nostru bucurie! Crăciun fericit, dragi români, dumneavoastră și tuturor celor care marchează astăzi această frumoasă sărbătoare creștină!

Sursă foto: Guvernul României

Articolul Premierul Nicolae Ciucă, de Crăciun: Le doresc românilor să fie sănătoși și să se bucure de ce au realizat până acum apare prima dată în Main News.

Source: New feed