Premierul României: Apartenența noastră la Uniunea Europeană înseamnă acces la suficiente doze de vaccin

33

Premierul României susţine, în mesajul transmis de Ziua Europei, că, în contextul pandemiei, apartenenţa României la UE înseamnă acces la suficiente doze de vaccin.

„Ziua Europei are o semnificație deosebită pentru Uniunea Europeană, statele membre și cetățeni, în contextul în care efectele pandemiei încă se resimt. Iar apartenența noastră la Uniunea Europeană înseamnă, pe înțelesul tuturor, acces la suficiente doze de vaccin pentru România. Din 2007 suntem parte din această mare familie europeană. Iar pandemia a arătat cât de importantă este solidaritatea în aceste vremuri dificile.

În curând, vom beneficia de 29 de miliarde de euro, bani pe care îi vom folosi la dezvoltarea României și la redresarea sectoarelor economice afectate de pandemie. Mă voi asigura de acest lucru săptămână viitoare, când voi discuta cu oficialii europeni la Bruxelles. Este esențial să continuăm pe direcţia de creştere economică, toți indicatorii de până acum ne arată că suntem pe drumul cel bun. Succesul nostru va fi și succesul Uniunii Europene.

La mulți ani, Europa!”, a transmis Florin Cîţu.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Articolul Premierul României: Apartenența noastră la Uniunea Europeană înseamnă acces la suficiente doze de vaccin apare prima dată în Main News.

Source: New feed