Președintele social-democrat, despre demisia lui Florin Cîțu: Sper ca acest nou scandal din PNL să nu afecteze coaliția

146

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a comentat, luni, 4 aprilie, demisia lui Florin Cîțu din funcția de președinte al Partidului Național Liberal, menționând că noul scandal din tabăra liberalilor nu ar trebui să afecteze coaliția și actul de guvernare.

Sper ca acest nou scandal din PNL să nu afecteze coaliția și actul de guvernare. După ultimele discuții avute cu prim-ministrul, suntem într-o logică normală, în rest sunt problemele interne”, a comentat Marcel Ciolacu, luni, 4 aprilie.

Liderul PSD a profitat de context și a lansat un nou atac la adresa liberalilor pe tema liberalizării din domeniul energiei, realizată în timpul guvernării PNL.

Eu cred că românii așteaptă anumite decizii și anumite măsuri, avem de-a face cu scumpiri și inflație, știm de unde au pornit aceste lucruri – de la liberalizarea haotică în zona energiei, trebuie să și-o asume cine a făcut acest lucru”, a adăugat Ciolacu.

După ce mai multe organizații ale PNL i-au cerut retragerea de la conducerea partidului, Florin Cîțu și-a înregistrat, sâmbătă, demisia din conducerea partidului.

Și Dan Vîlceanu a renunțat la funcția de la partid, anunțând că va demisiona și din funcția de ministru al Proiectelor Europene.

Gheorghe Flutur a anunțat duminică, 3 aprilie, că a fost votat, în unanimitate, pentru preluarea conducerii interimare a PNL.

Flutur a confirmat, totodată, că în data de 10 aprilie va avea loc Congresul Extraordinar al PNL pentru alegerea noii conduceri a partidului.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Articolul Președintele social-democrat, despre demisia lui Florin Cîțu: Sper ca acest nou scandal din PNL să nu afecteze coaliția apare prima dată în Main News.

Source: New feed