Presiuni la Seimeni, pentru schimbarea viceprimarului! PSD vrea să ia tot

308

Presiuni la Seimeni, pentru schimbarea viceprimarului! PSD vrea să ia tot

Speculaţiile cum că se doreşte schimbarea viceprimarului de la Seimeni devin realitate. Informaţia, publicată în premieră de “Replica” urmează să prindă contur în şedinţa de azi, 31 august. Consilierii locali ai comunei Seimeni au fost convocaţi în şedinţă, începând cu ora 13.00, pe ordinea de zi figurând un proiect iniţial de aleşii locali de la PNL (4 la număr, în frunte cu fostul primar al localităţii, Lucian Blaj).

În prezent, actualul primar al localităţii, Mitică Şerban, are o majoritate fragilă în consiliu, cu sprijinul celor de la M10. Acum, se conturează o nouă viitoare majoritate, formată din PSD şi… PNL! Conform unui consilier local de la M10, actualul edil ar fi trecut la PSD, în timp ce fostul primar, de la PNL, nu pare să aibă o înţelegere cu social-democraţii din plan local, dar nu este exclusă una la nivel judeţean.

Propunerile care urmează să intre în dezbatere azi pentru postul de viceprimar, în locul actualului vice Florin Chirilă, sunt Marian Iordache (PSD) şi Lucian Blaj (PNL).

Iată cum a comentat situaţia un consilier ales cu sprijinul M10: „Astăzi (ieri – n.r.) am fost pus în situația delicata de a nu știi ce decizie sa iau în final. Persoana care m-a amenințat și a încercat sa ma excludă din funcția de consilier local, îmi cere astăzi sprijinul pentru a rămâne în funcția de viceprimar al comunei. Voi cei care ne-ati susținut în alegeri, cum ati proceda? Este rușinos , dar din păcate asta este realitatea”, a precizat consilierul local Vasile Gheorghe.

Alexandra CUCU

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/salariile-din-primaria-seimeni-motiv-de-disputa-6-miliarde-pe-an-la-un-buget-de-4-vezi-documente-325916/