#Prezidenţiale2019/Pacienţii din spitalele bucureştene vor vota cu urna mobilă la alegerile prezidenţiale

55
Pacienţii din marile spitale bucureştene vor vota cu urna mobilă, duminică, la alegerile prezidenţiale, potrivit reprezentanţilor unităţilor medicale.

Astfel, se va vota cu urna mobilă la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila", la Spitalul de Urgenţă Floreasca, la Institutul Oncologic Bucureşti, la Spitalul Elias, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Potrivit comandantului SUUMC "Dr. Carol Davila", Florentina Ioniţă Radu, duminică vor vota cu urna mobilă pacienţi, dar şi personal medical care se află în gardă în acea zi.

Dr. Rodica Ciolacu de la Spitalul de Urgenţă Floreasca a declarat pentru AGERPRES că în unitatea medicală vor vota cu urna mobilă pacienţi, dar şi medicii care vor lucra în acea zi.

"S-au făcut demersurile de aproximativ o săptămână, este o procedură. Se fac liste pentru pacienţi", a spus medicul.

Potrivit managerului Institutului Oncologic Bucureşti, Lida Kajanto, vor vota cu urna mobilă aproximativ 170 de bolnavi, dar şi medici care sunt de serviciu.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă, a confirmat la rândul său că şi în această unitate medicală vor vota pacienţii internaţi, alături de personalul medical.

Şi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti va fi folosită urna mobilă pentru cei care vor să voteze la alegeri, a afirmat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Silvia Nica. AGERPRES/(AS-autor: Roberto Stan, editor: Mihai Simionescu, editor online: Daniela Juncu)