Primul tren turistic românesc pleacă din Brașov (Eveniment)

271

Inapoi la stirile din categorie Urmatoarea stire din aceasta categorie Primul tren turistic românesc pleacă din Brașov 31 Aug 2017, 11:05:00 Categ: Eveniment Autor: Bianca Dumitru Citit de 156 de ori

Descriere foto: Sursa: Libertatea Transilvania Train, primul tren turistic românesc, va porni la drum din Gara Brașov, și va circula, în perioada 31 august – 3 septembrie, pe ruta Brașov – Sighișoara – Mediaș – Alba Iulia – Sebeș – Sibiu – Făgăraș şi înapoi la Brașov.
Proiectul este realizat de către "câțiva tineri entuziaști", aşa cum se descriu organizatorii, în parteneriat cu CFR Călători, după modelul celebrului tren Orient Express.
Timp de 4 zile, participanții vor intra în atmosfera tradițiilor și obiceiurilor cu specific transilvănean, bucurându-se de activități recreative și educative unice, de la degustări de vin sau prânzuri câmpenești în regiuni cu încărcătură culturală, la diverse ateliere de lucru — arhitectura săsească, echitație sau țiglărie.
Programul include și evenimente exclusiviste și rare, cum ar fi concertul de muzică clasică din Piața Mică din Sibiu sau concertul de orgă de la Biserica Evanghelică din Sebeș.