PSD a contractat consultanţi americani cu 40.000 de dolari pe lună. Firmă înfiinţată de un fundraiser de top pentru campania lui Donald Trump

105

Partidul Social Democrat (PSD), cu cele mai multe mandate parlamentare şi parte a coaliţiei de guvernare, a încheiat, pe un an, un contract de consultanţă politică, în afaceri publice şi în relaţiile cu presa, cu firma americană de profil Chartwell Strategy Group, relevă un document analizat de Profit.ro.

Preţul serviciilor oferite de americani este de 40.000 de dolari pe lună, prevede contractul, ceea ce ar însemna 480.000 de dolari pe 12 luni.

Serviciile vor fi prestate prin e-mail, videoconferinţă, SMS sau fax, iar dacă va fi nevoie de întâlniri faţă în faţă, pentru prezentare şi raportare, PSD va suporta costurile cu transportul aerian la business class şi cu cazarea celor de la Chartwell Strategy, relatează Profit.ro.

Chartwell Strategy Group este o firmă de lobby, consultanţă strategică şi afaceri guvernamentale care se prezintă drept „bipartizană″ şi relativ tânără, înfiinţată în 2018 de către David Tamasi, fundraiser de top pentru campania prezidenţială victorioasă a lui Donald Trump din 2016 şi director financiar al Trump Victory Fund.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Articolul PSD a contractat consultanţi americani cu 40.000 de dolari pe lună. Firmă înfiinţată de un fundraiser de top pentru campania lui Donald Trump apare prima dată în Main News.

Source: New feed