PSD nu face alianțe politice pentru alegerile parlamentare. Marcel Ciolacu: „Partidul merge singur”

22

PSD va candida singur la alegerile parlamentare din acest an, a anunțat președintele social-democraților, Marcel Ciolacu.

"Am discutat cu colegii mei în ceea ce priveşte alianţele politice şi am luat hotărârea, fiind ultima zi în care pot fi înscrise la Biroul Electoral Central acorduri de alianţe politice, ca PSD să meargă singur la aceste alegeri parlamentare", a declarat Marcel Ciolacu.

"Foarte mult a înclinat faptul că nu am avut nicio alianţă electorală pentru alegerile locale. După cum ştiţi, din Consiliul Politic Naţional fac parte şi primarii de mari municipii şi preşedinţii de consilii judeţene, ei aflându-se în bătălii locale cu celelalte formaţiuni politice în judeţele pe care le reprezintă. Cred că acest lucru a înclinat foarte mult, fiind adversari politici atât cu Pro România, cât şi cu ALDE, cât şi cu PPUSL", a adăugat Marcel Ciolacu la finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al partidului, potrivit Agerpres.

https://www.facebook.com/PartidulSocialDemocrat/videos/804393570366656

Campania electorală pentru alegerile parlamentare 2020 va începe pe 6 noiembrie şi se va încheia pe 5 decembrie, la ora 7:00.

Votul pentru alegerile parlamentare va avea loc pe 6 decembrie, între orele 7:00 şi 21:00.

Mandatul actualului Parlament se încheie pe 21 decembrie.