Radic Star face o nouă fabrică

104

# Investiţia se ridică la peste 3 milioane euro!

Radic Star va investi peste 3 milioane euro într-un abator şi o fabrică nouă de procesare a cărnii. Fiind vorba de fonduri europene, Radic Star a iniţiat deja procedura de licitaţie prin care va desemna firma constructoare care va executa lucrările.

Conform caietului de sarcini, constructorul trebuie să finalizeze lucrările în maxim 18 luni. La momentul actual, fabricile în care îşi desfăşoară activitate Radic Star depăşesc 4.300 mp.

Noul proiect constă în construirea unei unităţi de procesare carne şi cuprinde investiţii pe întregul lanţ alimentar (abatorizare, procesare, depozitare şi comercializare).

Noua fabrică se va întinde pe o suprafaţă de 6.200 mp si va avea o capacitate de 16 tone preparate din carne/zi, în timp ce abatorul va avea o suprafaţă de 1.250 mp şi o capacitate de 300 porci sacrificaţi/zi.

Citeşte şi

Lavinia Năstase, ameninţată cu CONCEDIEREA! ŞOFERI VINOVAŢI pe DRUMURI care UCID! ÎNŞELĂTORIILE L-AU COSTAT 5 ANI DE LIBERTATE! Generator de curent din ARGEŞ, trimis la Ialomiţa BANII DIN FURT, „SPARŢI” LA PĂCĂNELE Taximetrist INTOXICAT în maşina defectă! LE-AU RUPT OASELE ÎN STAŢIA DE MAXI TAXI! TÂNĂR din BASCOV, CAMPION JUDEŢEAN LA FURTURI! Maşini avariate de copaci şi cărămizi căzute în drum