Rădoi, replică acidă după ce Gigi Becali l-a făcut „zero ca antrenor”: „Niciodată la Steaua cu el patron!”

32

Rădoi, replică acidă după ce Gigi Becali l-a făcut "zero ca antrenor": "Niciodată la Steaua cu el patron!"

Mirel Rădoi n-a stat mult pe gânduri și i-a dat replica lui Gigi Becali, după ce acesta l-a taxat pentru perioada petrecută ca antrenor la FCSB, numindu-l "zero ca antrenor în practică". De asemenea, fostul căpitan al roș-albaștrilor a anunțat că nu va mai colabora niciodată cu nașul său.

"Dacă el e un om mult mai înţelept şi mai matur decât mine, cred că ar fi trebuit să realizeze în momentul când m-a adus că eu aveam practică zero ca antrenor, având în vedere că abia renunțasem la cariera de fotbalist.

La fel, nu înţeleg în acest moment, dacă eu sunt un antrenor cu practică zero, de ce a pus antrenor principal un om din staff-ul meu. Sunt lucruri pe care eu nu le înteleg şi, atât timp cât el se declară un om aşa iubitor, prefer să mă opresc aici şi să spun că deocamdată nu vom mai putea lucra împreună.

După ce am petrecut 6 luni în Italia, mi-am dat seama că de fapt sunt multe lucruri pe care le înveţi în meseria de antrenor aproape zilnic. Şi mi-am dat seama că în momentul în care am antrenat aveam foarte multe lipsuri.

E adevărat că discut şi îl întreb pe Olăroiu despre momentele cheie din cariera unui antrenor pentru că el a trecut deja prin ele. M-aş bucura să am cariera lui Olăroiu, dar în acelaşi timp vă spun că nu ştiu dacă aş mai putea reveni la Steaua atâta timp cât va fi patron Gigi Becali", a spus Rădoi la TV Telekom Sport.