Raluca Turcan spune ca scumpirea carburantilor va genera noi cresteri de preturi

216

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, atrage atentia ca scumpirea carburantilor va genera noi cresteri de preturi, informeaza AGERPRES.

“15 lei in plus la fiecare plin! Pentru cine nu a aflat, nu este o hotie la drumul mare, este chiar o decizie a Guvernului Dragnea — Tudose — Tariceanu! (…) Atragem atentia romanilor sa cantareasca foarte bine ce aleg sa creada. Stirile false, rostogolite cinic de premier si guvernanti, despre orice si aproape oricine, sau realitatea!!! Realitatea este ca aceasta crestere a pretului carburantilor va conduce la: cresterea costului pentru ce se produce; cresterea pretului la ceea ce se cumpara; cheltuieli tot mai mari in domenii care inca tin economia Romaniei (de la agricultura pana la industrie si servicii); scaderea puterii de cumparare a romanilor”, a scris Raluca Turcan, joi, pe Facebook.

Ea mai spune ca “economia a crescut (din consum, nu din productie) si, cu toate acestea, la buget sunt din ce in ce mai putini bani, deficitul este unul record, imprumuturile sunt tot mai multe si impovaratoare, cresterile de salarii promise intarzie, investitii nu se fac (10 miliarde ar fi putut fi folositi pentru scoala — strada — spital), fonduri europene nu se atrag”. “E tot mai limpede ca Guvernul Dragnea — Tudose — Tariceanu stie sa taxeze”, scrie Raluca Turcan.

Prim-vicepresedintele PNL sustine ca “preocuparea reala a PSD este politizarea Justitiei”.

“Realitatea este ca preocuparea reala a PSD este politizarea Justitiei. Tinta lor este ca verdictele sa poata fi directionate de la sediul PSD, asa cum se proceda pe vremea cuplului Nastase — Stanoiu”, a mai scris Raluca Turcan, pe pagina sa de socializare.